(foto) Premieră: Noul Mercedes-AMG G 63 în ediţie aniversară “Edition 55”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

AMG există de 55 de ani! Aceste trei litere au reprezentat performanțe auto de top, exclusivitate și dinamică ridicată de conducere la nivel mondial!

Clasa G se bucură de o poziție unică în portofoliul AMG de peste două decenii și este astfel un rege al performanței off-road. Statutul său de cult îl face ambasadorul ideal pentru a marca împlinirea a 55 de ani de la înființarea mărcii de mașini sport și performanță, prin ediția specială Mercedes-AMG G 63 “Edition 55”.

Detaliile deosebit de rafinate ale echipamentelor subliniază afirmația Mercedes-AMG de a oferi clienților cea mai mare individualitate și exclusivitate posibilă. Modelul aniversar poate fi comandat acum şi doar până în octombrie 2022. În lunile următoare vor urma mai multe surprize aniversare!

„De la un start-up deschis de doi oameni în 1967 la o platformă de dezvoltare de ultimă generație, care include propria unitate de producție de motoare pentru vehicule de înaltă performanță și peste 2.000 de angajați excelent calificați în 2022 – povestea de succes a Mercedes-AMG în ultimii 55 de ani este pur și simplu impresionantă.

Același lucru este valabil și pentru Clasa G, care a rămas fidelă pentru sine timp de peste patru decenii în cursul carierei sale unice. Lunga sa istorie și caracterul încă autentic îl fac primul dorit perfect pentru mine în această aniversare. Și așa cum Clasa G nu va pierde nimic din caracterul său original în viitoarea sa variantă complet electrică, Mercedes-AMG asigură, de asemenea, performanța de conducere made in Affalterbach în viitorul său electrificat.

Plecarea în următorii 55 de ani din istoria companiei va fi cu siguranță la fel de interesantă și provocatoare ca sarcina pe care fondatorii companiei noastre Hans Werner Aufrecht și Erhard Melcher și-au stabilit-o atunci.”

Philipp Schiemer, Președintele Consiliului de Administrație al Mercedes-AMG GmbH

Mercedes-AMG G 63 “Edition 55” este disponibil în culorile obsidian black metallic sau G manufaktur opalite white bright. Culorile de pe ambele părți ale vehiculului sunt coordonate cu emblema AMG și rombul AMG sugerat.

Contrastele incitante sunt asigurate de jantele forjate AMG de 22 de inci, cu un design cross-spoke, cu un finisaj mat de vopsea tantalum grey și o flanșă lucioasă, precum și de pachetele AMG Night și AMG Night II. Bușonul rezervorului de combustibil din crom argintiu cu litere AMG este, de asemenea, martorul unei mari atenții la detalii.

Interiorul se caracterizează prin contrastul dintre negru și roșu. Ornamentele pragurilor ușilor din oțel inoxidabil cu litere AMG iluminate în roșu întâmpină șoferul. Pentru a se potrivi, covorașele negre de podea AMG din velur de înaltă calitate prezintă cusături contrastante roșii și litere “Edition 55” țesute în roșu.

Volanul AMG Performance din microfibră DINAMICA comemorează, de asemenea, aniversarea cu insignele “AMG” și “55”, făcând din modelul special un obiect exclusiv de colecție. Scaunele AMG cu design specific sunt tapițate în piele Nappa în două tonuri, în roșu/negru clasic. Ambianţa exclusivă a interiorului este completată de elementele de trim AMG din carbon mat.

Fiecare astfel de automobil va mai fi livrat cu o husă AMG Indoor Car Cover personalizată. Cu un skin exterior respirabil din țesătură din fibră sintetică rezistentă la rupere și țesătură interioară antistatică din flanel, va proteja eficient vehiculul din garaj de praf și zgârieturi.

Modelul special exclusivist poate fi comandat acum cu pachetul de echipamente “AMG Edition 55” la o suprataxă de 17.850 Euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/