(P) Noul Lexus GX – disponibil pentru precomandă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Lexus GX

NOUL LEXUS GX –DISPONIBIL PENTRU PRECOMANDĂ

„Lexus Chișinău” are plăcerea de a anunța lansarea noului model GX pe piața din Republica Moldova și să deschidă oficial precomenzile pentru acest vehicul emblematic, care stabilește noi standarde de performanță și eleganță.

Lexus GX

FORȚĂ ȘI ELEGANȚĂ FĂRĂ PRECEDENT

Noul Lexus GX, construit pe platforma GA-F și dotat cu o construcție solidă pe cadru, oferă o structură robustă și agilă. Designul exterior se remarcă prin linii aerodinamice brutale și o grilă frontală distinctivă, completată de un interior spațios și dotat cu tehnologie avansată.

Lexus GX

MOTORIZARE AVANSATĂ

Sub capotă, GX 550 este echipat cu un motor V6 biturbo de 3.5 litri, producând 354 CP și un cuplu de 650 Nm. Transmisia automată Direct Shift cu 10 trepte asigură o dinamică de conducere superioară, cu o capacitate de remorcare de până la 3.5 tone.

Lexus GX

CAPACITĂȚI OFF-ROAD IMPRESIONANTE

Pentru entuziaștii off-road, SUV-ul vine în versiunea Overtrail, echipat pentru cele mai dificile condiții, cu anvelope all-terrain și sistem inovator E-KDSS, garantând o aventură fără compromisuri.

Lexus GX

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

Cockpitul Tazuna oferă un control intuitiv asupra funcțiilor vehiculului. Iar sistemul multimedia Lexus Link și sistemul audio Mark Levinson® Premium Surround Sound asigură o conectivitate și calitate sonoră de excepție.

Lexus GX

SIGURANȚA AVANSATĂ

Noul Lexus GX integrează sistemul Lexus Safety System+ de ultimă generație. Tehnologia avansată de asistență pentru șofer și funcții inovatoare precum Asistența la Direcție de Urgență sporesc confortul și siguranța fiecărei călătorii.

Lexus GX

DESCOPERĂ NOUL LEXUS GX ÎN MOLDOVA

Noul Lexus GX 550 este acum disponibil pentru precomandă la „Lexus Chișinău”. Experimentează combinația dintre lux și performanța off-road, consultând pagina modelului pe site.

Iar dacă ai întrebări, fie, vrei să afli mai multe detalii, sună chiar acum unul dintre managerii „Lexus Chișinău” la  numărul 022 999 421. Alternativ, vizitează showroomul pe bd. Dacia 55/1, mun. Chișinău, chiar lângă „Porțile Orașului”.

NOUL LEXUS GX – DOMINĂ ORICE DRUM CU ELEGANȚĂ!

P.

Cmentariile sunt închise