(P) Renault – partenerul oficial al Reuniunii Teatrelor Naționale Românești

Articol de: Renault Moldova

Dacă în fața Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chișinău e instalat un Renault de model nou, asta înseamnă că e Reuniunea Teatrelor Naționale Românești!

RENAULT REUNEȘTE

Și în 2023, Renault este partenerul oficial al Reuniunii Teatrelor Naționale Românești – un eveniment artistic de amploare, organizat deja opt ani la rând de Teatrul Național „Mihai Eminescu”. Vedem în acest parteneriat oportunitatea unei deschideri și implicări în proiecte de impact socio-cultural. Teatrul este o școală a societății, cu toții învățăm acolo o devenire individuală și comunitară. Noi toți ieșim din teatru mai buni, mai adevărați.

LUMEA CA TEATRU

Cu această ocazie, ne gândim și la shakespeariana „lume ca teatru”. Autostrăzile noastre, traficul, toate operațiile de transport efectuate de omenire deja câteva secole la rând – oare nu sunt toate acestea o scenă pe care ne exersăm progresul, splendoarea tehnologică și visele noastre futuriste?! E un teatru al vitezei, al dezvoltării și al frumoaselor transformări umane. Ideea unui spectacol al lumii ne face să privim și cu multă ironie la tot ce suntem ca civilizație.

Ironia ne salvează, ne învață, ne face să devenim mai buni. Ea este mobilul revizuirilor și al mișcării înainte. Și aici ne gândim, pe lângă dramele și tragediile jucate la teatru, la bogatul patrimoniu al comediilor, farselor și bufoneriilor în care râdem de noi, cu noi, pentru noi. Râsul și plânsul Omului sunt despre eterna schimbare, un „perpetuum mobile” al spiritului. Iar spiritul, idealurile noastre îmbracă, la un moment dat, haina progresului, a tehnologiilor. Spiritualul devine material. Grecii au inventat filosofia, romanii – drumurile. Noi ne bucurăm de ambele. Filosofia mișcării s-a întrupat în dinamismul unui vehicul. E dialectica gândului și a faptei.

ATÂT DE APROAPE CU RENAULT AUSTRAL

Sloganul reuniunii acestui an ne-a făcut să punem parteneriatul sub marca noului Renault Austral. Ofensiva „noului val” este și despre o apropiere de o lume smart, o lume sensibilă și delicată a culturii, a inteligenței emoționale, a inteligenței artistice, a cultivării umane în toate sensurile. Renault Austral – un model proactiv, cu servicii scalabile – își propune, în cadrul acestui eveniment, „să aducă” la scara Teatrului Național „Mihai Eminescu” ideea de REVENIRE, RENOVARE, și, desigur, de REUNIUNE a tot ce înseamnă valoros, talentat și creativ. Revenim la marile tradiții ale teatrului aduse într-un festival de acest fel, renovăm felul nostru de a transpune aceleași lucruri într-o lume nouă, mereu în schimbare, și trăim din plin o exemplară reuniune a oamenilor de teatru, de litere, de cultură care știu să prețuiască din plin avangarda industriei auto.

SENZAȚIONAL ȘI PLĂCUT

Renault Austral este, în acest sens, vehiculul care vine dintr-o vastă cultură automobilistică, escaladând mai noile nevoi ale omului: sfera digitală, multi-sense, multimedia, multifuncționalitatea, facilitarea accesării funcțiilor, personalizarea unor setări, design și iluminare ergonomică, un consum/emisii raționalizate și prietenoase mediului, un concept modular ce corespunde din plin existenței noastre de puzzle civilizațional, cultural, general-uman. Un vehicul conectat online, mereu aproape de necesitatea informării și formării unei imagini a timpului și spațiului (hartă, topografiere etc.). Renault Austral e adaptiv, ușor controlabil și dirijabil. Precum un prieten, e vocal și sonor la necesitate. E senzațional, căci produce o plăcere aparte în a conduce.

SPECTACULOS

Renault Austral e spectaculos, atrage privirile prin strălucire, impresionează prin eleganță și confort. Noul Austral bucură pe fiecare luat în parte, precum și o reuniune de familie, de prieteni. El apropie oamenii, deschide orizonturile, înlătură barierele temporale și spațiale. El vine dintr-o scenografie a mișcării. Și pe toate le face în siguranță. E simplu în utilizare, stimulează intuiția și creativitatea umană în arta șofajului.

Renault Austral e ATÂT DE APROAPE de noi, de tot ce înseamnă artă automobilistică și arta existenței umane acum și aici, în această clipă!

P.

Cmentariile sunt închise