(video) Primul MPV de la Volvo Cars se numeşte EM90

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Se confirmă anunţul făcut la începutul lui 2023! Volvo EM90 va fi primul MPV premium al mărcii. Şi încă unul complet electric. Suedezii spun că este conceput pentru ca pasagerii să profite la maximum de timpul petrecut în mașină, ca într-o sufragerie scandinavă în mișcare. Noul EM90 nu va asigura doar călătorii din punctul A în B, ci şi creează spațiu pentru viață.

Noul model Volvo își va face debutul global pe 12 noiembrie 2023. Precomanda va începe pentru clienții din China la aceeași dată, confirmându-se astfel că piaţa principală va fi acest stat asiatic. Mai multe detalii despre maşină vor fi dezvăluite în lunile care urmează.

„Imaginează-ți un spațiu în mișcare în care poți fi doar tu. Un loc în care vă puteți conecta cu cei dragi, puteți crea, vă puteți relaxa, puteți lucra sau pur și simplu puteți gândi.”

Noul EM90 este făcut pe baza modelului Zeekr 009. Cel puţin acoperişul, respectiv cu toată caroseria, le sunt identice. Diferită îi va fi faţa şi spatele, dar şi designul interior.

Zeekr 009

Cmentariile sunt închise