Volvo anunţă lansarea a patru noi modele electrice în 2023, inclusiv un… monovolum!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Divizia chineză a companiei Volvo Cars a anunţat oficial că anul 2023 este anul lansării a patru maşini electrice noi! Acestea vor intra în trei noi segmente de piață!

Printre acestea se numără noul Volvo EX90, care tocmai a fost dezvăluit la nivel global. Despre altele două au existat anterior informații că urmează a fi lansate, însă despre una din cele patru a fost surprinsă deja multă lume, inclusiv noi!

Noul EX90 va fi disponibil pe piaţă în a doua jumătate a lui 2023 şi practic în paralel, ori la scurt timp după, va fi introdusă versiunea Excellence a modelului, însă ca o maşină separată. Anterior acest produs era cunoscut neoficial sub denumirea de XC100.

Amintim că într-o serie de ţări, bine cunoscutul XC90 este disponibil de comandat într-o astfel de versiune/echipare. Caracteristica sa principală este cea mai puternică motorizare şi un interior cu doar patru locuri individuale, alături de o serie de dotări axate pe confort, îndeosebi pentru pasagerii din spate.

A doua maşină pregătită pentru debut este noul EX30. Despre acesta am vorbit într-un articol dedicat şi deja există imagini render cu presupusul său design.

Dar un model total neaşteptat este un MPV! Conform informaţiilor preliminare, principală piaţă de desfacere pentru el va fi China. Va fi unificat pe scară largă cu noul Zeekr 009, iar dacă această marcă vine în Europa, nu este exclus că şi modelul Volvo va fi disponibil pe continentul nostru, acolo unde se va cere.

O premieră a conceptului său este aşteptată în al treilea trimestru al acestui an, iar versiunea de producție va apărea în trimestrul al patrulea. Va avea să ofere cu siguranţă 4-7 locuri şi, în mod evident, va fi mai scump decât Zeekr 009.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/