(foto) Sute de CP electrificați şi zeci de oameni interesaţi. Cum a fost la DAAC Electro & Hybrid – Test Drive şi Expoziție

O primă ediţie a DAAC Electro & Hybrid – Test Drive şi Expoziție a avut loc în această duminică la Chişinău. Şase companii din cadrului grupului DAAC-Hermes şi-au expus cele mai noi modele electrificate din gamă pe teritoriul Digital Park, chiar înainte de concertul de închidere a seriei de concerte Moldo Crescendo – Baroc în Industrial. Astfel, vizitatorii au avut ocazia a explora nu doar automobile moderne, ci şi de a asculta ulterior o sesiune de muzică de calitate.

Într-o zonă improvizată de teste au putut fi încercate noile Range Rover PHEVRange Rover Sport PHEVJaguar I-PACE, Volvo XC90 facelift cu motorizare mild hybrid,Volvo XC60 şi XC40 în versiuni cu trenuri de rulare hibride, noul Ford Mondeo Hybrid atât în caroserie sedan, cât şi breakRenault ZOE, Renault Twizy şi Renault Kangoo Z.E., dar şi noua generaţie Nissan LEAF.

Nu aţi reuşit să mergeţi la acest eveniment? Nici o problemă! Dealerii locali sunt doar bucuroşi să vă ofere pentru test drive-uri toate acest automobile cu tehnologii de ultimă oră. Tot ceea ce trebuie să faceţi este doar să îi contactaţi prin telefon sau accesând site-urile lor web, la urma urmei să îi vizitaţi la propriu, pentru a putea stabili termenii, condiţiile şi o dată fixă!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/