Alertă meteo oficială! Cod Galben de vânt puternic, care aduce inclusiv ninsori

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Iată şi prima alertă meteo oficială din partea Serviciului Hidrometeorologic de Stat. Este anunţat un Cod Galben de vânt puternic, valabil pentru întreg teritoriul Republicii Moldova şi pentru aproape toată ziua de vineri, 6 decembrie.

Vântul va bate inclusiv din nord, ceea ce înseamnă că va apropia de ţara noastră ciclonul arctic pe care l-am văzut ieri pe nişte hărţi meteo.

Iar conform prognozei actualizate astăzi la ora 14:00, pentru următoarele 7 zile, se prevăd deja ninsori şi lapoviţă în următoarele zile, în loc de ploi slabe.

Totodată, observaţi că temperaturile scad considerabil, fiind încă un semn că vremea se răceşte semnificativ, comparativ cu ultimele zile călduroase, iar eventualele depuneri de zăpadă şi gheţuş se vor topi mai greu.

Urmărim în continuare cum evoluează vremea şi…

Ţinem să remarcăm din nou, din cauza mai multor comentarii nu la locul lor, că toate articolele de genul dat sunt realizate în baza unor prognoze meteo, iar o prognoză în sine nu înseamnă că va fi întocmai, 100%, după cum se spune!

Fenomenele naturale au tendința să evolueze şi să se schimbe rapid, mai ales fiind observat acest lucru în ultimii ani, inclusiv din cauza încălzirii globale şi a altor factori ce nu pot fi influențați!

Cmentariile sunt închise