(video) Un tânăr riscă închisoare pentru zgârierea a 642 de maşini! Daunele se ridică la aproape un milion de euro

Un german în vârstă de 26 de ani riscă să stea la închisoare pentru „pasiunea” sa teribilistă. O instanţă din oraşul bavarez Schweinfurt l-a acuzat de zgârierea a peste 600 de automobile!

Pentru investigarea cazului și capturarea răufăcătorului a fost creată chiar o comisie specială.

https://www.youtube.com/watch?v=rkJo-EvoKuA

Prin intermediul detaliilor făcute publice de autorităţi, aflăm că tânărul a zgâriat mai exact în total 642 de maşini în perioada februarie-aprilie 2018! Suspectul mergea pur şi simplu pe străzi şi zgâria caroseriile maşinilor cu un obiect ascuţit. Potrivit Deutsche Welle, valoarea totală a daunelor este de 930.000 de euro!

Polițiștii au anchetat toate apelurile victimelor şi pentru aceasta a fost creată chiar o comisie specială care s-a ocupat de fiecare caz în parte. Plângeri au venit din oraşele Schweinfurt, Würzburg, precum şi din localitatea Veitshöchheim.

Tipul a fost încătuşat în primele ore ale unei dimineţi din aprilie 2018, după ce o tânără în vârstă de 24 de ani a apelat la poliţie spunând că auzea sub ferestrele casei un sunet tipic al zgârieturilor. După o privire aruncată peste fereastră, martora a spus că a văzut o persoană în cealaltă parte a străzii mergând de la o maşină la alta, făcând aceeaşi mişcare a mâinii.

Oamenii legii au răspuns rapid la acest apel şi au ajuns operativ la faţa locului, unde l-au prins înainte de a dispărea, având un şurub din metal în mână.

FOTO: wikimedia.org

La început, procurorii l-au acuzat pe bărbat că ar fi deteriorat 1.700 de mașini (daunele totale în acest caz s-ar fi ridicat la 2.3 milioane de euro), însă în doar 642 de episoade au reușit să-i demonstreze vinovăția. Instanța a refuzat să admită restul cauzelor din cauza probelor insuficiente.

Instanţa a amânat pentru 24 de zile desfăşurarea procesului de judecată. În primele zile ale lui februarie tipul şi-ar putea afla pedeapsa definitivă.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-vizitatorilor-unui-muzeu-din-europa-li-s-propus-sa-zgarie-un-lamborghini/

https://autoblog.md/foto-caz-real-un-barbat-innoptat-masina-sa-timp-de-o-luna-pentru-descoperi-cine-o-zgarie/

https://autoblog.md/foto-razbunarea-vecinilor-sau-a-angajatilor-de-la-salubritate-iata-cum-si-a-gasit-masina-un-sofer-din-chisinau/

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/