(foto/video) Chişinău: 124 de accidente în 72 de ore, printre care un impact dintre două motociclete

Rar se întâmplă să auzim despre astfel de cazuri, însă în Chişinău a avut loc un accident cu implicarea a două motociclete! Cazul face parte din numărul total de tocmai 124 de accidente pe care poliţia le-a documentat în ultimele 72 de ore. Şi asta doar în Chişinău!

https://www.facebook.com/politiacapitalei.md/videos/295538641457292/

Cu privire la accidentul moto, aflaţi că în noaptea de 3 iunie, în jurul orei 22:20, Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău a fost sesizat să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe str. Grenoble, cu implicarea a două motociclete.

La locul accidentului rutier imediat s-a deplasat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere de comun cu ofițerul de urmărire penală pentru documentarea cazului. La locul accidentului, polițiștii au stabilit că scuterul de model Aima, condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, a intrat în contact cu o motocicletă de model Triumph Rocket 3, condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani.

https://www.facebook.com/100009641390501/videos/1217111511953550/

În urma impactului au avut de pătimit și au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale ambii motociclişti, dar și pasagerul de pe scuter în vârstă de 34 ani, toţi fiind ca urmare internați în spital. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului și care din șoferi se face vinovat de comiterea lui.

Totodată, poliţia capitalei comunică despre faptul că pe parcursul ultimelor 72 de ore, angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, au intervenit și documentat un număr impunător de tocmai 124 de accidente rutiere, dintre care 117 s-au soldat cu pagube materiale, iar şapte cu nouă persoane traumatizate.

În cazul accidentelor rutiere soldate cu pagube materiale s-au emis decizii de sancționare a șoferilor cu amenzi în mărime de la 900 lei până la 1.500 lei şi cu aplicarea punctelor de penalizare.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/