PARIS 2018: Ferrari ne-a uimit! Cum arată Monza SP1 & SP2 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Italienii de la Ferrari au trecut hotarul şi au adus în capitala franceză cele mai noi modele din gama sa, alături de celelalte cunoscute deja. Publicul, inclusiv noi, am avut ocazia să vedem în premieră europeană varianta decapotabilă a lui Ferrari 488 Pista, dar şi două exclusivități care la sigur nu vor ajunge vreodată să circule pe drumurile din Moldova.

Noul Ferrari 488 Pista Spider ne-a impresionat. Automobilul super sport de vis este la fel de atrăgător ca şi varianta coupe, însă cu acoperişul dat jos este mult mai uşor să-ţi delectezi auzul cu sunetul produs de motorul său. Vorbim despre un V8 care produce 720 de CP şi care poate împinge maşina aceasta până la 340 de km/h!

Celelalte două maşini care ne-au atras atenţia şi au o înălţime redusă considerabil sunt noile Ferrari Monza SP1 şi SP2, respectiv una are un singur loc pentru şofer şi alta încă un loc suplimentar pentru un pasager. Automobilele sunt stradale, sunt primele din noua serie Ferrari numită „Icona”, au cel mai puternic propulsor natural aspirat dintre toate modelele moderne ale mărcii şi mai nou, aflăm că vor exista într-un număr total de 499 de exemplare!

Vezi şi: (video) PARIS 2018: AutoBlog.MD este la Salonul Auto din capitala franceză! Ce am pregătit?

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA PARIS

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului:

1. (video) Premieră la Pebble Beach: Noul Ferrari 488 Pista Spider

2. (video) Premieră mondială: Noile automobile exclusive Ferrari Monza SP1 şi Monza SP2

3. (foto) Planurile Ferrari pentru anii 2018-2022. Primul său SUV se va numi Ferrari Purosangue

GALERIE FOTO (surse: Ferrari, Carscoops)

Cmentariile sunt închise