Porsche Moldova vine la ARENA AUTO FEST 2024

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu ați uitat? Săptămâna aceasta va culmina cu ARENA AUTO FEST 2024 la Arena Chișinău! Pregătirile sunt pe ultima sută de metri și în tot acest context dorim să vă amintim despre cei mai mari expozanți invitați. Și începem cu Porsche.

În weekendul 14-15 septembrie, la Chișinău, ARENA AUTO FEST 2024 promite să fie un eveniment grandios pentru toți pasionații de automobile. Porsche, celebrul producător german de mașini sport, va fi prezent la festival cu o expoziție de excepție, aducând cele mai noi modele din gama sa exclusivă.

Vizitatorii vor avea oportunitatea unică de a admira de aproape aceste mașini emblematice, cunoscute pentru performanțele lor remarcabile, designul sofisticat și inovațiile tehnologice de ultimă generație. Fie că ești un fan al legendarelor modele 911 sau ești curios să descoperi noile tendințe din gama electrică Porsche, standul lor va fi un punct de atracție major al evenimentului.

Pe lângă modelele expuse, reprezentanții Porsche Moldova vor oferi detalii și demonstrații privind tehnologiile avansate care fac din aceste mașini un simbol al performanței și eleganței. De asemenea, nu vor lipsi surprizele pregătite special pentru publicul festivalului.

ARENA AUTO FEST 2024 este locul perfect pentru a experimenta pasiunea pentru automobile. Iar prezența Porsche la eveniment ridică standardele acestei ediții la un nivel cu totul special. Nu rata ocazia de a fi parte din această experiență extraordinară!

Mai multe detalii despre ARENA AUTO FEST 2024 aflați de aici. Fiți parte dintr-o experiență auto de excepție!

Partenerii evenimentului: BT Leasing, Xiaomi, Castel Mimi Wine Resort, Apa Bucovina Moldova, Plast Regal, Lassa Tyres.

Parteneri media: Rlive, Realitatea.md, Avto Radio, Radio Zum, Trendsetter, NOI.MD.

ARENA AUTO FEST 2024 – lista participanților la cel mai tare show al anului

Cmentariile sunt închise