Poze spion: Noua generaţie Porsche Cayenne ar putea fi prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt

Fotografii Automedia au surprins exclusiv pentru AutoBlog.MD noua generaţie Porsche Cayenne. SUV-ul a fost văzut la teste cu un nivel minim de camuflaj, fiind ascunse doar blocurile optice, stopurile şi luminile de zi, exact cum s-a întâmplat în cazul noii generaţii Panamera când era pregătită pentru debut.

Vezi aici cum ar putea arăta modelul: (foto) Noul Porsche Cayenne. Cele mai proaspete informaţii despre SUV-ul din Stuttgart

Din seria de imagini se poate observa că a treia generaţie Porsche Cayenne va avea un design nou, însă formele per ansamblu ale maşinii nu vor revoluţiona, ci mai degrabă vor evolua. Va ieşi în evidenţă o grilă a radiatorului mai impunătoare, iar blocurile optice şi stopurile vor fi dacă nu asemănătoare, atunci identice cu cele de pe noua generaţie Panamera.

Şi dacă pentru exterior nu se prevăd nişte modificări cardinale, în habitaclu multe lucruri se vor schimba. Există o probabilitate foarte mare că panoul de bord digital şi consola centrală vor fi preluate de la aceeaşi Panamera. Sistemul multimedia va fi actualizat şi va fi afişat pe un ecran mărit în dimensiuni. Acesta va mai oferi o mulţime de servicii diverse, iar unele funcţii vor putea fi controlate prin gesturi.

Potrivit informaţiilor neoficiale, noua generaţie Porsche Cayenne va fi construită pe baza platformei MLB Evo, aceeaşi fiind pe Audi Q7 şi noul Volkswagen Touareg. Datorită acestei arhitecturi, SUV-ul din Stuttgart va avea o greutate redusă cu circa 100 de kilograme, devenind astfel mai agil în viraje şi mai econom la capitolul consum de combustibil.

Gama de motoare va fi compusă din unităţi cu şase şi opt cilindri, iar pe lângă acestea va exista şi un sistem de propulsie hibrid.

Mai multe detalii urmează să le aflăm foarte curând, asta pentru că Porsche ar putea organiza premiera noului Cayenne la Salonul Auto de la Frankfurt.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/