(foto/video) Premieră: Ferrari anunță noul GTC4Lusso, înlocuitorul lui FF

Ferrari FF este istorie și asta pentru că constructorul din Maranello a anunțat astăzi noul GTC4Lusso.

În esență vorbim despre o versiune restilizată a lui FF care în același timp prezintă o evoluție a designului prezentat pe primul Ferrari cu tracțiune integrală din istoria companiei.

Noul GTC4Lusso va fi piesa de rezistență din standul Ferrari din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

După cum spuneam, noul Ferrari GTC4Lusso este versiunea restilizată a lui FF față de care prezintă o nouă bară de protecție față, difuzorul de aer spate care a fost regândit, spoilerul de pe acoperiș, cât și noile blocuri optice spate cu forme circulare.

Interiorul noului Ferrari GTC4Lusso este o adevărată piesă de artă. Șoferul se va bucura de un nou volan ce prezintă forme mai mici din cauza airbag-ului incorporat care la rândul său este mai mic.

Pe consola centrală găsim un loc special gândit pentru a depozita cheia mașinii, în timp ce comenzile pentru Manettino au și ele un design nou.

Cele mai mari schimbări au fost făcute sub capotă. Acum, motorul V12 de 6.2 litri de pe FF, produce cu 29 cai putere mai mult, creștere care a dus la o putere totală de 680 cai putere și 697 Nm.

Mulțumită sistemului de tracțiune integrală și puterii mai mari, noul model accelerează cu 0.3 secunde mai repede decât FF. Asta înseamnă un sprint 0-100 km/h în doar 3.4 secunde, pe când viteza maximă a rămas neschimbată la 335 km/h.

Dacă este să vorbim despre noile tehnologii, atunci trebuie să vă spunem că Ferrari GTC4Lusso poate fi dotat și cu sistemul ce permite întoarcerea roților spate în viraje, sistem care oferă modul Slip Side Control care împreună cu diferențialul electronic și amortizoarele va oferi control maxim inclusiv pe suprafețe umede sau înzăpezite.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/