Primăria Chişinău anunţă un termen până când vor apărea marcaje pe străzi

Primăria municipiului Chișinău informează că în scopul securizării circulației rutiere, serviciile municipale de profil vor evalua săptămânal, starea căilor de comunicație din limita teritoriului administrat și vor prezenta rapoarte privind necesitatea intervențiilor.

FOTO: chisinau.md

De asemenea, Întreprinderea Municipală de Exploatare a Drumurilor și Podurilor “EXDURPO” va executa lucrările de salubrizare, spălare și reparație a părții carosabile a străzilor din municipiul Chișinău, precum și cele de reparație, montare, înlocuire a indicatoarelor rutiere și mijloacelor tehnice de securizare a circulației rutiere.

Totodată, până pe data de 31 mai 2020, urmează a fi aplicat marcajul rutier pe străzi.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/precizari-de-la-primarie-privind-delimitarea-trotuarelor-si-sistematizarea-locurilor-de-parcare-pe-anumite-strazi-din-chisinau/

(foto) Atenţie, groapă periculoasă! Roţi a două maşini din capitală au fost deja distruse

Cmentariile sunt închise