(foto) Atenţie, groapă periculoasă! Roţi a două maşini din capitală au fost deja distruse

Practic unul după altul, doi conducători auto din Chişinău au rămas fără câte o roată la automobilele lor, după ce au trecut prin una şi aceeași groapă. S-a întâmplat aseară, în timpul ploii, când aceasta a fost mai dificil de sesizat.

Unul dintre şoferi a decis să ne expedieze la adresa redacţiei imagini care demonstrează producerea incidentului, iar în context vă avertizăm şi voi despre pericol.

Potrivit informaţiilor, groapa periculoasă se află pe strada Albişoara, până a ajunge la intersecţia cu strada Vasile Alecsandri. Şi un utilizator al aplicaţiei Waze a raportat-o recent, localizând-o aproximativ pe o hartă.

În situaţia neplăcută de aseară s-a pomenit un proprietar de Mercedes-Benz S-Class, dar şi de un Lexus IS. Ambii au tras pe dreapta într-o staţie de alimentare cu carburanţi nu au mai putut face nimic decât să apeleze la servicii de evacuare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi: (video) Şi-a băgat telefonul într-o groapă de pe strada Ismail pentru a o filma. Sub asfalt nu era nimic!

Vezi şi: (video) Priveşte în slow motion ce se întâmplă cu suspensia unei maşini când loveşte cu roata o groapă

Vezi şi: Suma de bani pe care o va primi proprietarul unui Ferrari care a dat într-o groapă

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/