Renault divulgă detaliile pick up-ului Duster Oroch!

Reprezentanții companiei Renault au anunțat câteva detalii noi legate de pick up-ul Oroch construit pe baza lui Duster. Noul model a fost prezentat vara în cadrul show-ului auto de la Buenos Aires, iar vânzările noului Duster Oroch au început deja în Brazilia.

Duster 1

Potrivit noilor informații, bena lui Duster Oroch are o lungime de 1350 mm și o lățime de 1175 mm, în timp ce volumul acesteia ajunge la 683 litri! Gama de propulsoare este formată din unități de 1.6 și 2.0 litri care pot lucra pe benzină sau etanol. În primul caz propulsorul produce 110 cai putere (115 cp pe etanol), în timp ce varianta de 2.0 litri produce 143 cai putere (148 cp pe etanol).

Duster 2

Pick up-ul va fi oferit în trei versiuni de echipare. Varianta de bază se laudă cu ABS, airbag-uri frontale, servodirecție, geamuri electrice, aer condiționat, sistem audio cu patru boxe, jante din aliaj de 16 inch și railinguri pe acoperiș.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/