Romanian Retro Racing invită şi doritori moldoveni la evenimentul Wine and Wheels

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Romanian Retro Racing are plăcerea de a invita şi deţinători moldoveni de automobile clasice sau retro la un eveniment de excepție, unde eleganța mașinilor istorice se va întâlni cu rafinamentul degustării de vinuri – Wine and Wheels! Startul va avea loc în București în ziua de 7 octombrie.

Acest eveniment de prestigiu va începe în inima Bucureștiului și se va transforma într-o călătorie fermecătoare pe drumurile mărginite de podgorii, oferind posesorilor de mașini o ocazie unică de a evada din agitația urbană și de a se bucura de privelişti frumoase.

Participanții la Wine and Wheels vor fi răsfățați cu o experiență captivantă de degustare de vinuri, unde fiecare picătură dezvăluie o simfonie de arome, texturi și complexități, aducând aminte de podgoriile idilice de unde provin acestea.

După degustarea de vinuri, o cină pregătită cu atenție și grijă va aștepta participanții în mijlocul unei vii, oferindu-le ocazia de a savura un meniu special conceput. Fiecare fel de mâncare este o combinație rafinată de arome și texturi, preparată cu cele mai bune ingrediente din surse locale și armonizată cu vinuri alese cu grijă.

Programul Wine and Wheels cuprinde:

  1. Raid pe drumurile pitorești.
  2. Degustare de vinuri pentru a explora aromelelor excepționale.
  3. Cină în mijlocul unei vii, sub cerul înstelat, alături de participanți pasionați de mașini retro și vinuri bune.

Wine and Wheels este mai mult decât un eveniment – este o incursiune în lumea mașinilor de altă dată și a vinurilor fine, o ocazie de a crea amintiri de neuitat alături de pasionați ca voi.

Înscrierile pot fi făcute aici!

Cmentariile sunt închise