Şi-a cumpărat un BMW X5 din Germania şi a venit cu el până la frontieră cu numerele locale. A fost oprit de români

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, care a fost depistat conducând un autoturism ce nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În data de 20 februarie, în jurul orei 9:40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, în urma verificării documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, s-a constatat că acesta are atribuite numere de înmatriculare cu valabilitate limitată şi că sunt valabile doar pe teritoriul Germaniei.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a achiziţionat autoturismul în urmă cu câteva zile şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

Poliţiştii de frontieră efectuează acum cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România (Codul Penal), la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. Acum va putea fi importat doar pe remorcă şi cel mai probabil, pe neplanificate, vămuit.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/