Scurt anunț pentru șoferi. Vor fi închise benzi pe bd. Decebal

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 13 februarie – 12 martie 2024 va fi suspendat parțial traficul rutier pe bd. Decebal, în tronsonul cuprins între bd. Iurii Gagarin și str. Trandafirilor. Mai exact, va fi suspendat traficul rutier pe banda extremă a tronsonului, cea pară, direcția spre strada Trandafirilor.

Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație a trotuarelor pe ambele părți a bd. Decebal. Nu se anunță deocamdată, însă nu se exclude că după 12 martie vor începe imediat lucrările pe cealaltă parte a drumului, respectiv va fi suspendat traficul pe banda extremă, cea impară, direcția spre bd. Iurii Gagarin.

Conform dispoziției Primăriei, antreprenorul care se va ocupa de lucrări va trebui să instaleze indicatoarele rutiere și îngrădirile necesare, să asigure accesul pietonilor pe trecerile pietonale, dar și accesul călătorilor în stațiile temporare pentru îmbarcarea/debarcarea în transportul public.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează zona sunt îndemnați să fie prudenți.

Cmentariile sunt închise