Şoferiţa de troleibuz care a lovit mortal o minoră a mărturisit că angajaţii RTEC suportă pedepse pentru întârzieri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Șoferița de troleibuz, care a lovit mortal o copilă pe o trecere de pietoni în sectorul Ciocana, și-a recunoscut vinovăția în prima ședință de judecată care a avut loc ieri. Ea riscă până la patru ani de închisoare cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport. Femeia solicită o procedură simplificată a procesului. Acest lucru ar permite reducerea sentinței cu o treime.

În debutul ședinței de judecată, avocatul inculpatei a cerut atragerea în proces a administrației Regiei Transport Electric și a companiei care a asigurat unitatea de transport, scrie JurnalTV.

După ce a depus jurământul, inculpata a dat detalii despre ziua în care s-a produs tragedia de la Ciocana. Potrivit mărturiilor, totul s-a întâmplat într-o clipă de neatenție și femeia nu înțelege cum minora a ajuns sub roțile troleibuzului.

Femeia admite că de vină ar fi fost oboseala, deoarece ziua sa de muncă începea de la ora 4 dimineața și dura până la ora 19:00 seara. În acea zi nefastă, ea ar fi fost grăbită să se încadreze în orarul stabilit, ca să evite o pedeapsă pentru întârzieri. Șoferița a refuzat să discute cu presa.

În ședința de joi, procurorul de caz a cerut instanței prelungirea măsurii preventive, arest la domiciliu, în privința inculpatei.

Administrația Regiei Transport Electric nu a venit deocamdată cu un comentariu.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/