Start excelent pentru AutoBlog.MD! Peste 100.000 vizite în mai puțin de o lună de la lansare

Recent lansat, site-ul AutoBlog.MD a înregistrat un adevărat record de vizitatori la mai puțin de o lună de la startul activității. Astfel, începând cu 2 decembrie și până în 29 decembrie inclusiv, AutoBlog.MD a fost vizitat de 106.000 ori, de peste 65.000 vizitatori unici, cifre care la sigur vor fi îmbunătățite în următoarele zile.

MK3_1577

“Cu AutoBlog.MD ne-a reușit un rezultat frumos din cauza devotamentului de care a dat dovadă echipa, cât și a parteneriatului cu UNIMEDIA.INFO cu care vom derula mai multe proiecte frumoase în viitorul apropiat. Nu ne-am așteptat ca în prima lună să obținem un rezultat atât de impunător, dar odată ce s-a întâmplat fiți siguri că nu ne oprim aici. AutoBlog.MD va continua să aducă știri de calitate, test drive-uri obiective și multe surprize frumoase.” a declarat editorul șef AutoBlog.MD – Constantin Mihalachi.

AutoBlog

Vă reamintim că de la mijlocul lunii decembrie AutoBlog.MD a aderat la Biroul de Audit al Tirajelor și Internetului (BATI), fiind astfel singurul site cu profil auto din Moldova care este transparent în ceea ce privește cifrele de audiență, ceea ce dă dovadă de onestitate și respect față de vizitatorii săi și parteneri.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/