(foto/video) Tribut Moldovei #3 – Vadul-Raşcov şi împrejurimile sale, cutreierate împreună cu Renault Kadjar

După cum am spus ieri, ziua a treia a călătoriilor noastre prin Republica Moldova ne-a dus cu Renault Kadjar din nou în raionul Şoldăneşti, însă într-o altă zonă pitorească. Am ajuns iarăşi pe malul râului Nistru în localitatea Vadul-Raşcov, care cândva era un târg comercial şi chiar un drum pe care comercianţi din orient ajungeau în Europa! Dar ştiaţi că în zonă a existat cândva chiar o trecere peste ape?

Tot în Vadul-Raşcov am avut ocazia să vedem una dintre cele mai mari mănăstiri săpate în piatră, dar şi unul dintre cele mai mari cimitire din Europa de Est! Cândva localitatea era compusă în proporţie de 80% doar din evrei, însă până în prezent nu a mai rămas nici unul, ci doar plăci comemorative.

Mai sunt multe alte lucruri de povestit, însă de ce să scrim când se poate vedea totul! Vă invit să vedeți reportajul video pe care l-am atașat mai jos, acum alături de o galerie foto!

Dar înainte de asta ținem să mulțumim partenerilor noștri – Renault Moldova pentru mașina și suportul oferit, LUKOIL Moldova pentru combustibilul de calitate, magazinul XSTYLE pentru echipamentul potrivit de a face față atât căldurilor cât și terenului accidentat și bineînțeles prietenului nostru de la Azbuca-Travel.MD, Feodor Evstigneev, pentru istoriile frumoase povestite la cameră. Vizionare plăcută!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/