SUA: Un BMW luat la test drive s-a folosit la jefuirea unei bănci pentru a se achita prima rată de leasing pentru el

La ce s-ar fi gândit când a făcut asta? ¯\_(ツ)_/¯ În Texas, un bărbat a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru jefuirea unei bănci. Şi parcă nu e nimic neobişnuit în asta, însă infracțiunea se remarcă prin faptul că a fost comisă fiind folosit un automobil, care fusese luat la un test drive cu câteva minute mai devreme!

Incidentul s-a întâmplat încă în ziua de 7 iunie 2019, însă abia de curând au fost făcute publice detalii complete despre caz.

Insider scrie că bărbatul s-a dus la un dealer BMW, unde a vrut să-şi cumpere în leasing un sedan negru, deşi nu avea bani pentru rata inițială. Totuşi, Eric Dion Warren, în vârstă de 50 de ani, l-a convins pe managerul reprezentanței auto să-i furnizeze o mașină pentru un scurt test drive, în timpul căruia va găsi suma necesară!

În timpul călătoriei planificate, americanului i-a venit în gând o idee trăsnită: s-a oprit la o sucursală bancară din Wolfforth, Texas, a intrat în clădire și a amenințat un casier cu o armă, folosind pentru a se deghiza o pungă de hârtie pentru fast-food. Infractorul a cerut printr-un bileţel, pentru ca să nu atragă prea mare atenţie, să i se acorde 10.000 de dolari în bancnote de 50 şi de 100.

“Acesta este un jaf. Dacă te joci cu mine, mori. Vreau 10.000 de dolari în bancnote de 50 și 100 de dolari. Ai un minut la dispoziţie sau te voi ucide”, era scris pe hârtie. 

În doar 15 minute, Warren s-a întors la dealerul BMW și i-a predat managerului 3.000 de dolari ca avans. Dar aproape imediat după semnarea contractului, polițiștii au sunat la reprezentanța auto cu privire la jaful unei bănci din apropiere, pentru că maşina propriu-zisă a ajuns în vizorul camerelor de supraveghere. Reprezentantul centrului auto a recunoscut descrierea vehiculului care a fost folosit în timpul jafului.

Eric Dion Warren a fost arestat la scurt timp după asta cu 5.086 de dolari în numerar avuţi asupra sa. Amprente și ADN-ul său au fost găsite pe un bilețel înmânat casierului bancar, pe care era scrisă suma solicitată. Totodată, angajatul băncii a reușit să strecoare în pungă şi bancnote de 20 de dolari, ale căror numere erau scrise, pentru ca tipul să poate fi prins mai uşor.

Eric a pledat vinovat de jaf bancar. La 9 martie 2021 a fost condamnat la 20 de ani de închisoare federală – pedeapsa maximă pentru această infracțiune.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/