(video) Noul BMW M2 – premieră în octombrie cu motor şi frâne de la M4, RWD şi două cutii de viteze opţionale

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cu doar câteva luni rămase până la premiera mondială a noului BMW M2, faza finală de testare în dezvoltarea noii mașini de înaltă performanță este în plină desfășurare. Ni se spune că noul M2 va oferi tehnologie de curse pursânge pentru drumuri. În conformitate cu afinitatea sa cu circuitul de curse, dinamica de conducere a fost supusă unui test intensiv la Salzburgring din Austria.

Testele s-au concentrat pe dinamica de conducere și șasiu, iar M2 a impresionat prin caracteristici remarcabile. Noua mașină de serie se mândrește cu un nivel de performanță similar cu BMW M2 CS (450 CP), mașina sport exclusivă, construită în ediție specială de la BMW M GmbH. Îi permite șoferului să experimenteze acel sentiment pur de circuit în orice condiții – chiar și la limită.

Puterea de sub capota modelului va fi asigurată de motoarele testate de la modelele M3 și M4. La alegere vor exista două cutii de viteze opţionale – manuală în şase trepte și M Steptronic cu opt trepte – care vor garanta că puterea este aplicată extrem de dinamic, redefinind plăcerea pură de a conduce.

Caracteristicile sportive ale condusului sunt intensificate de șasiul adaptiv M și de tracțiunea spate (RWD). De la modelele M3 și M4 a fost preluat şi sistemul de frânare pentru a asigură controlul puterii fără efort.

Aspectul sportiv al noului BMW M2 este completat de o selecție de opțiuni speciale de echipare. De exemplu, un acoperiș din carbon pentru a reduce greutatea, printre alte beneficii. Scaunele M din carbon pentru șofer și pasager, disponibile opțional, subliniază aspectul de curse.

Premiera mondială a noului BMW M2 va avea loc în luna octombrie, iar lansarea pe piaţă tocmai în aprilie 2023.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise