„Subteranele sunt moral învechite”. Reacţia fostului viceprimar Chironda la ideile de ultimă oră ale Primăriei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Urbanistul și fostul viceprimar al capitalei, Victor Chironda, dat afară în vara lui 2021 pentru că a devenit incomod, a venit cu o reacție destul de acidă la ideile de ultimă oră ale Direcției Generale Mobilitate Urbană (fosta Direcție Generală Transport Public și Căi de Comunicație) din cadrul Primăriei Chișinău, la care s-au făcut frumos share pe paginile de Facebook ale primarului general şi a instituției pe care o conduce, fără nicio opinie în plus.

Chironda acuză actuala echipă de incompetență şi indiferență, spunând că unele dispoziții emise legal, acum câţiva ani, aşa şi nu au mai fost realizate până la capăt, fără a fi luate în considerare şi alte idei menite pentru a face traficul rutier mai sigur şi pentru a proteja pietonii.

De asemenea, şi-a exprimat încă o dată opinia în privinţa trecerilor subterane în care se bagă milioane în ultima vreme, calificând aceste obiecte de infrastructură deja moral învechite.

Iată că am ajuns să vedem un nou nivel al cinismului și incompetenței managerilor de la primărie.Cică cel mai…

Posted by Victor Chironda on Thursday, 12 January 2023

Iată şi un fel de post scriptum la subiect:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/