Tânărul care şi-a distrus BMW-ul nu se opreşte şi promite și alte incendieri? Ce a declarat presei

Colegii de la stiri.md au reuşit să ia legătura cu Radu, tânărul care şi-a incendiat în acest weekend maşina, doar cu scopul de a deveni faimos pe reţelele de socializare. Într-un mini interviu, acesta a dat de înţeles că e gata să meargă şi mai departe, să facă ceva mai năstruşnic!

“Am vrut să-i atrag astfel atenția lui Mihail Litvin“, este primul lucru pe care l-a declarat Radu.

Vlogger-ul rus chiar a fost etichetat în imaginile pe care moldoveanul şi le-a publicat pe Instagram, acesta din urmă imitându-i practic în totalitate gestul, inclusiv în alegerea piesei audio folosită pe fundalul distrugerii maşinii.

Radu însă a procedat astfel cu BMW-ul său pentru a atrage atenția nu doar a lui Litvin, dar și a moldovenilor.

“Mai am niște idei pentru realizarea unor video și am zis ca să meargă toate bine, trebuie să realizez unul pe care să-l vadă milioane de oameni. Urmează ceva mult mai interesant”, a mai adăugat tânărul vlogger în devenire.

În ceea ce ține de consecințe, tânărul a spus că deocamdată nu a achitat amenzile, dar responsabilitatea și-o asumă.

“Încă nu am achitat, dar vedem cu avocatul cum facem, dar voi achita cu siguranță! Poliția a spus să achit și transportarea automobilului ars și încă ceva. Vedem ce trebuie de achitat”, a comentat Radu.

De menționat că filmulețul cu momentul incendierii automobilului a acumulat pe pagina sa de Instagram peste 10.000 de vizualizări, iar pe TikTok peste 7.5 milioane.

Întrebat cu ce se deplasează în momentul de faţă, tânărul a spus că acum pleacă în Germania pentru a-și procura un alt automobil, mai nou!

Vezi neapărat:

https://autoblog.md/a-doua-urgie-pe-capul-lui-radu-tanarul-care-si-a-incendiat-masina-va-fi-obligat-sa-achite-cel-putin-18700-de-euro-statului/

Cmentariile sunt închise