(video) A fost scos la vânzare prin licitație un Ford Bronco cu parcurs practic nul, făcut în 1991

În vara anului curent a fost lansat noul Ford Bronco, un model de SUV care nu a mai fost produs în ultimii 24 de ani. Cu toate acestea, încă se mai pot găsi exemplare noi de generaţie veche, produse în anii ’90 ai secolului trecut, iar unul dintre ele a fost scos la vânzare prin licitaţie pe Bring a Trailer, unde poate fi admirat în cele mai mici detalii în peste 440 de fotografii!

Acest Bronco XLT a fost cumpărat în Chicago în anul 1991, anul în care mulţi dintre cititorii noştri abia s-au născut sau abia făceau primii paşi. Cu toate acestea, timp de aproape trei decenii, dintr-un anumit motiv, el a stat într-un depozit din statul Wisconsin, până în primăvara anului 2020 când a fost cumpărat de un dealer din Michigan.

La 29 de ani după producţie, odometrul acestei maşini indică doar 29 de mile americane sau aproximativ 50 km. Corpul îi este vopsit în culoarea Colonial White, în timp ce acoperişul îi este făcut din fibră de sticlă. Vânzătorul admite că inserţiile cromate de pe unele elemente a devenit ușor întunecat și că există câteva așchii de vopsea subtile pe corp.

Sub capotă se află un motor cu şase cilindri în linie şi cu un volum impunător de 4.9 litri, care produce 145 CP, fiind cuplat la o cutie de viteze mecanică în cinci trepte, alături de care funcţionează un demultiplicator în două trepte. Stă exemplarul pe roţi cu jante de 15 inci şi mai are un sistem de blocare manuală a butucilor roţilor faţă, o chestie foarte utilă în off-road, pe timpuri.

Habitaclul finisat integral în culoare Scarlet Red pare foarte interesant. Pentru tapiţerie se utilizează o combinație de piele, vinil și velur. Şi în ciuda faptului că Bronco a fost poziționat ca un SUV utilitar, în interiorul său se pot găsi multe detalii interesante, un exemplu fiind volanul îmbrăcat în piele şi cu butoane de control a cruise control-ului direct pe spiţe! Da, da, vă amintim că vorbim despre o mașină produsă în 1991!

Acest Bronco mai are, de asemenea, un sistem de aer condiționat, geamuri acţionate electric, lunetă cu încălzire şi un casetofon, printre altele.

În 1991, pentru acest Bronco s-au dat 21.125 dolari, ceea ce în banii valabili în prezent ar fi de 40.314 dolari.

La publicării articolului, după ce oferta de start a fost de 20.000 de dolari, suma a ajuns la 36.000 de dolari după 14 oferte. Până la sfârşitul licitaţiei au mai rămas cinci zile şi jumătate.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/