Tenismena Simona Halep a devenit ambasador al Mercedes-Benz. Iată ce maşină a primit

Mercedes-Benz România a încheiat un parteneriat pe termen lung cu Simona Halep, pentru campania locală dedicată aniversării a 50 de ani de AMG.

Astfel, tenismena devine un nou ambasador Mercedes-Benz în România şi se alătură celorlalte vedete: Andreea Esca, Andi Moisescu, Cătălin Ștefănescu, Camelia Potec.

“Suntem încântaţi să o primim pe Simona Halep în familia Mercedes-Benz România, cu atât mai mult cu cât marcăm aniversarea a jumătate de secol sub umbrela ‘driving performance’ şi a excelenţei AMG”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz Romania.

“Atât Mercedes-Benz România, cât şi Simona Halep au un scop comun –  The Best, iar în acest sens suntem încântaţi să anunţăm noul parteneriat”.

“Sunt mândră să fac echipă cu Mercedes-Benz în România, o companie cu un palmares indiscutabil atât în furnizarea, cât şi în promovarea excelenţei, a performanţei şi a inovaţiei. Sunt încrezătoare cu privire la această experienţă incredibilă şi sunt încântată să am Mercedes-Benz România alături în această călătorie”, a declarat Simona Halep.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România şi Simona Halep începe cu un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé.

Sursă: promotor

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/