Top 6 mașini cumpărate în credit de femeile din Moldova

Articol de: MOGO Moldova
(P) – articol publicitar

Femeile din Republica Moldova care și-au cumpărat mașini în credit preferă modelele de mici dimensiuni, de tip hatchback. La această concluzie ajungem analizând statisticile companiei MOGO, specializată în oferirea creditelor auto.

Datele arată că doamnele fac alegeri practice, cumpărând în special mașini agile, fiabile, cu un consum relativ mic și care nu au nevoie de mult spațiu pentru parcare. În continuare puteți vedea topul mașinilor alese de femei, prezentat de compania MOGO.

1. Renault Mégane

Renault Mégane este un automobil de familie, de mici dimensiuni, produs de constructorul auto francez Renault începând cu anul 1996. Este o mașină silențioasă, cu un interior elegant, pe care femeile par să o aprecieze foarte mult. Se clasează pe primul loc în topul preferințelor, oferind un bun raport dintre preț și calitate.

2. Opel Astra

Opel Astra e un autoturism compact, proiectat și fabricat de constructorul auto german Opel începând cu 1991. Cel mai recent model vine cu o nouă generație de motoare cu emisii de CO2 cu până la 19% mai mici și cu un consum redus de combustibil.

3. Toyota Corolla

Toyota Corolla este o linie de automobile japoneze compacte. Introdusă în 1966, Corolla este în prezent cel mai bine vândut model la nivel mondial. Cel mai nou model este disponibil în cinci configurații de echipare diverse, la un preț avantajos, oferind calitate și confort.

4. Dacia Logan

Dacia Logan este un autoturism de familie de mici dimensiuni fabricat atât de producătorul auto francez, Renault, cât și de filiala sa românească, Dacia, începând cu jumătatea anului 2004.

Cel mai nou model de Logan își dezvăluie designul complet actualizat. Sedanul dispune de echipamente practice, un portbagaj modular și unul dintre cele mai spațioase habitacluri pentru clasa din care face parte.

5. Škoda Fabia

Škoda Fabia este o mașină „supermini” produsă începând cu anul 1999. În comparație cu alte mașini din această clasă, ea are mult spațiu interior, precum și loc destul pentru bagaje. Totodată, important este și faptul că piesele de schimb sunt ieftine și ușor de găsit, un aspect ce nu poate fi ignorat în cazul în care cumpărați un autoturism la mâna a doua.

6. Volkswagen Golf

Volkswagen Golf încheie topul celor mai populare 6 mașini printre femei. Extrem de compact, acest automobil este creat de producătorul german de automobile Volkswagen începând din 1974 și comercializat la nivel mondial de-a lungul a opt generații. Cel mai recent model are o manevrabilitate vioaie, un spațiu de încărcare mare și un habitaclu de înaltă calitate.

Topul a fost oferit de compania internațională de creditare auto – MOGO, care oferă servicii și pe piața din Republica Moldova începând cu anul 2017. OCN MOGO LOANS SRL face parte din Eleving Group, fondat în 2012, în Lituania.

P.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/