Toyota Land Cruiser 300 va fi disponibil din această vară în Republica Moldova

Articol de: Toyota Moldova

PREMIERA MONDIALĂ A NOULUI TOYOTA LAND CRUISER
TRADIȚIILE TRECUTULUI, TEHNOLOGIILE VIITORULUI:
TOYOTA PREZINTĂ NOUL LAND CRUISER (seria 300)

Statutul Toyota Land Cruiser ca legendă a automobilelor este fără îndoială. Este vorba despre 70 de ani de realizări, peste 10 milioane de vehicule vândute în 170 de țări și tehnologii inovatoare pentru performanțe optime, atât pe șosea, cât și în off-road.

Toyota a prezentat în Dubai pe 9 iunie 2021, în premiera mondială online, noul Land Cruiser. Land Cruiser seria 300 este următoarea generație a SUV-ului legendar, complet reproiectat de la momentul lansării seriei 200 în anul 2007. Acest model va lua locul noului flagship din linia SUV.

Noul Toyota Land Cruiser va fi pus în vânzare în Republica Moldova în vara anului 2021! Pentru a afla mai multe detalii, dar şi pentru a rezerva o maşină, adresaţi-vă reprezentanţilor Toyota Centru Chişinău “Continent”.

Premiera noului Land Cruiser demonstrează calitatea înaltă, durabilitatea și fiabilitatea (QDR) a vehiculelor Toyota, precum și performanțele off-road sporite și caracteristicile de conducere ale modelului, garantând confortul șoferilor pe orice drum.

O atenție deosebită în cadrul premierei a fost acordată motoarelor, transmisiei și platformei complet noi, care garantează calitatea caracteristicilor noi ale mașinii atât pe șosea, cât și în off-road. Inovația și îmbunătățirea – inclusiv tehnologiile folosite pentru prima dată – nu diminuează în niciun fel, ci doar sporeşte performanța noului Land Cruiser, care se bucură de încredere și care asigură siguranța și fiabilitatea atât pe șosea, cât și în off-road.

De asemenea, o atenție deosebită este pentru platforma TNGA (Toyota New Global Architecture), pe care Toyota a pionierat-o pentru caroseria cu şasiu tip cadru. Platforma GA-F menține performanțe off-road excepționale, adăugând în același timp noi avantaje, cum ar fi rigiditatea și rezistența sporită a corpului, echilibrul dinamic și manevrabilitatea mai bună.

Toate acestea creează baza pentru introducerea de noi tehnologii, permite reducerea greutății automobilului, coborârea centrului de greutate al acestuia, upgrade-ul performanțelor de siguranță și crearea un nou design exterior și interior.

Șasiul în sine a fost reproiectat pentru a reduce greutatea și a crește durabilitatea. Automobilul a primit, de asemenea, noi sisteme de suspensie, iar testele capacităților sale la limită au fost efectuate de către piloți și șoferi profesioniști care au participat la raliul Dakar. Scopul designerilor a fost de a crea un SUV puternic, ușor de condus atât pe șosea, cât și în off-road.

O atenție specială a fost acordată reglării suspensiei pentru a obține o articulație optimă a roților, precum și menținerea tracțiunii pe teren neuniform și sporirea stabilităţii prin introducerea primului sistem electronic de suspensie de dinamică cinetică (E-KDSS) din lume.

O atenție specială este, de asemenea, acordată sistemului de vizualizare completă Multi-Terrain Monitor, care oferă șoferului posibilitatea de a monitoriza suprafața drumului sub și în jurul mașinii în timp real, precum și de a vedea poziția roților. Sistemul Multi-Terrain Select evaluează automat calitatea suprafeței drumului și selectează modul optim de conducere.

Premiera prezintă un nou design, care completează noutățile tehnice, reflectă starea și istoria modelului și în același timp întruchipează un nou concept de “frumusețe funcțională”. Liniile puternice ale lui Land Cruiser prezintă puterea unui SUV combinat cu rafinamentul și maturitatea. Iar habitaclul captează toate privirile. La urma urmei, acesta este un spațiu în care șoferul și pasagerii se pot simți confortabil și în siguranță, oricât de dificile ar fi condițiile externe.

Premiera atrage, de asemenea, atenția asupra caracteristicilor de siguranță: de la robustețea structurii vehiculului și a sistemelor pentru o conducere sigură în condiții dificile, până la sistemele de siguranță activă suplimentare modernizate și asistența conducătorului auto oferite de noua generație Toyota Safety Sense*.

Potrivit producătorului, Land Cruiser este echipat și cu noua frână pentru parcare Parking Support Brake. Acest sistem detectează obstacolele din fața și din spatele mașinii atunci când conduceți încet într-o parcare și, de asemenea, avertizează asupra apropierii mașinilor și pietonilor la mersul înapoi.

Moștenirea Land Cruiser

Land Cruiser reprezintă șapte decenii de producție de automobile sigure. Povestea începe în 1951 odată cu lansarea lui Toyota BJ, care și-a demonstrat capacitatea de a face față celor mai dificile condiții, devenind primul automobil care a atins punctul de control 6 de pe Muntele Fujiyama. Datorită acestei puteri, Toyota BJ a început să fie folosit ca automobil de patrulare a poliției în toată Japonia.

Așa s-a născut tradiția de înaltă fiabilitate și siguranță a Land Cruiser – o tradiție care poate fi considerată fundamentală pentru statutul actual al Toyota, ca o companie de mobilitate a viitorului. Reputația sa se bazează pe niveluri înalte de fiabilitate, rezistență și performanță off-road.

Datorită acestor calități Land Cruiser s-a impus ca un asistent indispensabil pentru locuitorii din regiuni îndepărtate, precum și drept un vehicul pe care vă puteți baza în timpul asistenței umanitare și al ajutorului în caz de dezastru.

*Sistemele electronice enumerate în continuare sunt auxiliare și în niciun caz nu pot înlocui șoferul, care este întotdeauna responsabil pentru conducerea în siguranță. Înainte de a începe mișcarea, șoferul trebuie să se familiarizeze cu documentația operațională și să se asigure că tehnica de control selectată este sigură.

Pentru a afla mai multe despre noul Land Cruiser în Moldova apelaţi importatorul Toyota Centru Chişinău “Continent”.

Str. Arborilor, 17/1
Tel.: 022 79 14 77
www.toyota.md

P.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/