Trafic suspendat pe mai multe străzi din capitală. Se reabilitează carosabil şi apeduct

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primăria municipiului Chișinău informează că începând de astăzi şi până pe 27 octombrie va fi suspendat traficul rutier pe str. Teilor, tronsonul cuprins între bd. Dacia și str. Independenței, sectorul Botanica. Măsura a fost luată în scopul executării de către Î.M. „EXDRUPO” a lucrărilor de reabilitare a învelișului asfaltic de pe carosabilul din strada Teilor. 

De asemenea, în perioada următoare, va fi restricționat traficul rutier pe alte două artere de circulație din capitală:

  • Se suspendă traficul rutier, în perioada 22.10.2021 – 20.11.2021, pe str. Alexandru cel Bun, în perimetrul străzilor Mit. G. Bănulescu – Bodoni  și Maria Cebotari, în scopul efectuării lucrărilor de reabilitare a reţelelor de distribuire a apei de către antreprenorul contractat de S.A. „Apă – Canal Chișinău”.
    • În perioada efectuării lucrărilor menționate, rutele de microbuze nr. 103, nr. 108, nr. 171 și nr. 174 vor circula de pe str. Alexandru cel Bun, str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni, str. Mit. Dosoftei, str. Sfatul Țării, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseele stabilite.  
  • Se suspendă traficul rutier duminică, 23 octombrie, curent, ora 8:00-17:00, pe str. Petru Movilă, în perimetrul str. 31 August 1989 – str. Anatol Corobceanu, în legătură cu intervenția autospecialei la etajele superioare a unei clădiri din zonă.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata