Tragedie nocturnă în raionul Nisporeni. Un minor a traversat neregulamentar traseul M1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Din păcate, săptămâna începe cu o nouă veste tristă. Ieri seara târziu, polițiștii din Nisporeni au fost sesizați precum că un minor de 13 ani a decedat după ce a fost tamponat de un automobil pe traseul M1 Leușeni-Chișinău.

Preliminar, polițiștii au stabilit că un bărbat de 41 de ani, originar din România, conducând o Toyota Corolla, în apropiere de localitatea Cristești a lovit copilul care apăruse pe carosabil într-un mod neaşteptat, neanticipat, traversându-l neregulamentar.

Din nefericire, minorul a decedat până la sosirea ambulanței. Șoferul nu s-a dovedit a fi în stare de ebrietate. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Să ne spună oare acest caz despre educaţia rutieră proastă în mediul rural? La urma urmei, chiar dacă nu existase o alternativă regulamentară şi a apelat la metoda de traversare neregulamentară a drumului, a făcut după cum i s-a spus acasă/la şcoală: „întâi privești la stânga, după care la dreapta pentru a te asigura complet că nu se apropie nicio mașină…”? Dacă i-a spus cineva, undeva…

Cmentariile sunt închise