Tragedie nocturnă în raionul Nisporeni. Un minor a traversat neregulamentar traseul M1

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Din păcate, săptămâna începe cu o nouă veste tristă. Ieri seara târziu, polițiștii din Nisporeni au fost sesizați precum că un minor de 13 ani a decedat după ce a fost tamponat de un automobil pe traseul M1 Leușeni-Chișinău.

Preliminar, polițiștii au stabilit că un bărbat de 41 de ani, originar din România, conducând o Toyota Corolla, în apropiere de localitatea Cristești a lovit copilul care apăruse pe carosabil într-un mod neaşteptat, neanticipat, traversându-l neregulamentar.

Din nefericire, minorul a decedat până la sosirea ambulanței. Șoferul nu s-a dovedit a fi în stare de ebrietate. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Să ne spună oare acest caz despre educaţia rutieră proastă în mediul rural? La urma urmei, chiar dacă nu existase o alternativă regulamentară şi a apelat la metoda de traversare neregulamentară a drumului, a făcut după cum i s-a spus acasă/la şcoală: „întâi privești la stânga, după care la dreapta pentru a te asigura complet că nu se apropie nicio mașină…”? Dacă i-a spus cineva, undeva…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/