(update) Tragedie pe șoseaua Muncești. O femeie, lovită mortal pe trecerea de pietoni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #3) Polițiștii au reținut șoferul pentru 72 de ore.


(update #2) Conform datelor oficiale ale poliției, apelul la 112 cu privire la accident a parvenit la ora 14:55. Preliminar, polițiștii au stabilit că femeia de 57 de ani traversase strada la trecerea nedirijată pentru pietoni, fiind tamponată de un camion, condus de bărbat de 49 de ani. În urma traumatismelor primite aceasta a decedat la faţa locului.

Pe caz a fost dispusă inițierea unei cauze penale şi organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele.


(update #1) Alţi martori spun că aceasta s-a angajat în trecerea străzii nu direct pe trecerea de pietoni, ci lângă.


O femeie din Chişinău, posibil şi mamă, astăzi nu va mai ajunge acasă din păcate. Aceasta a fost lovită în plin şi mortal pe o trecere de pietoni de pe şoseaua Munceşti. Cadavrul i-a zăcut o vreme în mijlocul străzii, fiind ca o lecţie pentru toţi şoferii care treceau pe alături.

Martorii spun că aceasta a apărut pe carosabil brusc, prin spatele unui autobuz oprit într-o stație de alături, iar un camionagiu a observat-o prea târziu.

Amintim în context tuturor şoferilor despre regula 46, aliniat c, din RCR:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise