Un bărbat a cumpărat de la fiul său un Nissan înmatriculat în Moldova. Vestea proastă pe care a aflat-o în vama Albiţa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieri dimineaţă, în jurul orei 5:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în România, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova. Acesta conducea un Nissan Qashqai înmatriculat în Republica Moldova.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, autoritățile de la frontieră au efectuat verificări suplimentare şi s-a constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat! Semnalarea a fost introdusă de autoritățile din Franța încă în anul 2021.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că în luna iulie a acestui an a cumpărat autoturismul în cauză de la fiul său, care, la rândul său, îl achiziționase în anul 2022 de la un cetățean din Republica Moldova. Acesta a mai declarat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 45.000 de lei româneşti, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Cmentariile sunt închise