Noul coleg al lui Hamilton vine de la Williams? Anunţul va fi făcut în curând

0

Claire Williams a presupus că situaţia privind transferul lui Valtteri Bottas la Mercedes va deveni clară chiar în această săptămână.

FOTO: thejudge13.files.wordpress.com

Zvonurile despre faptul că noul coechipier al lui Lewis Hamilton va fi pilotul finlandez circulă deja în lumea Formula 1 de mult timp şi iniţial se considera că Mercedes va face anunţul până la Crăciun, ulterior la începutul lunii ianuarie, însă negocierile au loc şi în prezent.

„Totul s-a cam întins şi cred că toţi doresc să afle cineva va fi noul coleg al lui Lewis. Desigur, atunci când Nico Rosberg a luat decizia de a părăsi campionatul, am presupus că cel mai probabil Toto Wolff ne va suna pe noi”, a declarat Claire Williams pentru Sky News – Este o şansă foarte bună pentru Valtteri, el a făcut mult pentru echipa noastră. Mereu am spus că dacă vom reuşi să avem ceva bun în schimbul său, înseamnă că cel mai corect ar fi să îl lăsăm să meargă la Mercedes.

În cazul în care Bottas va trece la nemţi, locul său la William ar putea fi ocupat de Felipe Massa. Chiar dacă şi-a anunţat plecarea din Formula 1, Claire Williams crede că veteranul brazilian nu şi-a pierdut motivarea, nici viteza.

Vezi şi: (video) Carieră încheiată pentru pilotul Formula 1 Felipe Massa. Iată ce a primit în dar de la echipa Williams

Sursă: F1news

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata