Un biciclist a fost lovit mortal în nordul țării. Șoferul mașinii a procedat conform legii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Din păcate există riscul ca orice șofer, nu numai din Republica Moldova, să se pomenească într-o asemenea situație. Așa sunt realitățile în care trăim și chiar dacă se întâmplă un astfel de accident, important este să procedăm corect, conform legislației, să fim astfel responsabili până la capăt.

Aseară, poliția a fost sesizată despre producerea unui accident rutier soldat cu deces pe traseul R14, în apropierea satului Domulgeni, direcția Chișinău spre Florești. Preliminar s-a stabilit că un biciclist de 56 de ani, care se deplasa pe mijlocul carosabilului, fără echipament reflectorizant, la un moment dat a fost lovit cu partea stângă a unei Toyota.

Șoferul a fost cel care a anunțat autoritățile responsabile despre ce s-a întâmplat. Conform procedurilor, acesta a fost testat alcoolscopic, însă rezultatul a fost negativ.

La moment sunt stabilite toate circumstanțele, deși pe un canal de Telegram a apărut o informație neoficială și neverificată, precum că biciclistul ar fi fost în stare de ebrietate.

Cmentariile sunt închise