Un client al Tesla a atras alţi 188 de cumpărători timp de 2 luni. Cum l-a răsplătit compania

Compania Tesla Motors va dărui unui client de al său un sedan Model S P90D cu dotări maxime, în cadrul unui program de reduceri şi bonusuri pentru actualii proprietari de electrocaruri care atrag clienţi noi, scrie Electrek.

Timp de două luni, un client cu nickname-ul Wei70644, a reuşit să atragă 188 de persoane care ulterior au cumpărat câte o maşină Tesla. Luând în considerare că preţul mediu al unui vehicul electric este egal cu 85.000 de dolari, bărbatul a ajutat producătorul american să câştige aproximativ 16 milioane de dolari.

2015-Tesla-Model-S-P85D-109

În calitate de premiu, bărbatul care a invitat aceste persoane, va primi un sedan Tesla Model S cu două electromotoare, care generează 700 de CP şi 930 Nm de cuplu. Maşina este dotată şi cu funcţia Ludicrous Mode, care îi permite să accelereze până la 96 de km/h timp de 2.9 secunde. Preţul unui asemenea automobil în SUA începe de la 130.000 de dolari.

Mai mult, Wei70644 va primit un dispozitiv Powerwall, prin care acumulatorii maşinii se încarcă de la reţeaua electrică de acasă şi o excursie la “Gigafabrica” Tesla, construită în pustiul statului Nevada.

Primul program de acest gen a fost iniţiat de Tesla în vara anului 2015. Potenţialii cumpărători ai Model S, care au primit o recomandare de la actualii proprietari sub formă de cod electronic, primeau o reducere de 1.000 de dolari. O asemenea sumă de bani o primeau şi deţinătorii de automobile, pentru fiecare client atras.

Tesla-Model-X

Celui care reuşeşte că atragă zece noi clienţi, Tesla îi oferă o reducere de 20.000 de dolari pentru a-şi cumpăra crossoverul electric Tesla Model X.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/