Un Mercedes-Benz SL a fost reţinut la vama Leuşeni. Ce nu este în regulă cu maşina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un cetățean străin este documentat pentru modificarea numărului de pe șasiul autoturismului personal. Până la elucidarea circumstanțelor și expertizei tehnice mașina a fost parcată pe teritoriul SPF Leușeni.

Ieri, 25 septembrie 2022, în punctul de trecere a frontierei Leușeni s-a prezentat un cetățean ucrainean de 44 de ani, pe direcția ieșire din Moldova. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism de model Mercedes-Benz SL 350, înmatriculat în Ucraina.

La solicitarea polițiștilor de frontieră bărbatul a oferit actele necesare pentru a se legitima. În timpul examinării actelor și unității de transport, angajații Poliției de Frontieră au observat că numărul de identificare al autoturismului a trezit suspiciuni. Urmare a verificărilor suplimentare s-a constatat modificarea codului VIN, fapt ce confirmă necorespunderea numărului de înregistrare cu cel din certificatul de înmatriculare.

Supus audierii, străinul nu ar fi știut despre cele depistate, fiind dispus să colaboreze cu polițiștii de frontieră pentru elucidarea cazului. În rezultat, certificatul de înmatriculare a fost ridicat și mașina a fost indisponibilizată. Cetățeanul a făcut cale întoarsă de la frontieră.

Cmentariile sunt închise