Un model Lexus vechi a fost prezentat la vamă ca fiind fabricat în 2020

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un automobil a fost indisponibilizat la frontieră după ce s-a depistat că certificatul de înmatriculare este falsificat. Polițiștii de frontieră din PTF Cahul au notificat cazul pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

Pentru formalitățile de control s-a apropiat un microbuz care, pe o platformă, tracta un Lexus GS 300. Din verificarea documentelor prezentate pentru autoturism s-a stabilit că este fabricat în anul 2020 și înmatriculat în Republica Moldova. În timpul cercetării amănunțite a certificatului de înmatriculare, polițiștii de frontieră au constat că actul conține semne vădite de falsificare.

Despre cele depistate, conducătorul auto – un moldovean de 47 de ani nu a avut o explicaţie, deoarece avea rolul de șofer, i-a fost dat pachetul de documente și mașina pentru transportare.

În continuare, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale SUD documentează cazul sub aspectul comiterii infracțiunii de fals în acte oficiale. Certificatul de înmatriculare cu indici de falsificare a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei.

Maşina din imagini este de fapt un Lexus GS din a treia generaţie (S190). Aceasta a fost produsă în perioada ianuarie 2005 – decembrie 2011.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/