Un prim succes pentru noua Dacia Spring: Câte maşini au fost comandate în Europa şi câte au fost livrate deja în România

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La mai puțin de o lună de la începutul livrărilor, Dacia Spring a ajuns deja la primii 1.000 de clienți din România!

Aproape o treime din vehiculele livrate au ajuns în posesia unor clienți din București şi din județul Ilfov. Volume semnificative au fost înregistrate şi în județele Timiș, Iași, Cluj şi Brașov.

Majoritatea covârșitoare a clienților (95%) au dorit să dispună de sistemul de încărcare rapidă la bornă de curent continuu, alături de sistemul de încărcare la priză standard de 220V, oferite opțional. Modelul este echipat în serie cu un cablu Mode 3 (7 kW AC) pentru Wallbox.

Albastrul se afirmă deja drept culoarea preferată de clienții primului model 100% electric din gama Dacia: 40% din vehiculele livrate în luna octombrie au fost în această nuanţă.

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 kW (45 CP), alimentat cu energie dintr-o baterie de 26.8 kWh, care asigură o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP sau de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Modelul beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranță, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbaguri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență, etc.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Livrările vor continua în mod susținut către toți clienții care au lansat deja o comandă fermă. La sfârşitul lunii octombrie, Dacia Spring înregistrase deja peste 30.000 de comenzi la nivel european!

VEZI NEAPĂRAT!

Cmentariile sunt închise