Un punct de trecere a frontierei temporar va fi amenajat peste Prut în Leova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, împreună cu şeful Poliţiei de Frontieră, Rosian Vasiloi, au efectuat astăzi o vizită de lucru în oraşul Leova, în legătură cu inspectarea lucrărilor aferente construcției unui punct de trecere a frontierei temporar, inclusiv o rampă de acces spre un pod flotant (ponton), care va asigura gestionarea eficientă a fluxului de autocamioane. Deocamdată despre alte categorii de autovehicule nu se menţionează nimic.

Astfel, s-a reușit mobilizarea instituțiilor de resort din Republica Moldova, în vederea executării în termeni restrânși a proiectului dat.

La momentul actual au fost autorizate și inițiate activitățile de tăiere a arborilor de pe direcția de amplasare a rampei de acces la râul Prut, precum și a platformei de amplasare a PTF.

Au fost efectuate toate măsurările (topografice, hidrologice) și expertizele necesare în vederea stabilirii tipului și caracterului lucrărilor ce urmează a fi întreprinse. De către echipa de proiectare a fost definitivat proiectul planului de amenajare a PTF.

Activitățile de pregătire/excavare a rampei de acces la pod vor începe de mâine, 23 iunie.

Mersul lucrărilor, precum şi acţiunile planificate pe perioada imediat următoare, vor fi puse în discuţie la sedinţa factorilor de decizie, care va fi organizată la fel mâine.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/