Anunţ pentru șoferii din România: S-a deschis primul centru DEKRA de evaluare a mașinilor rulate

DEKRA România a lansat, în 7 septembrie, la Braşov, primul centru de evaluare profesională pentru autoturisme rulate şi vizează să atragă peste 10.000 de clienţi în primul an.

Compania se așteaptă să genereze din noua linie de business venituri de peste un milion de euro în primul an, obiectivul de dezvoltare fiind de a deschide 25 de centre de testare la nivel național până la sfârșitul lui 2022!

FOTO: dekra.com

Serviciul DEKRA eVAL cuprinde 3 tipuri de inspecții, în funcţie de nevoi şi buget, care se adresează conducătorilor auto care doresc să securizeze tranzacțiile aflându-se fie în postura de cumpărător, fie în cea de vânzător a unui autoturism rulat:

  • DEKRA Essentials (durează 30 de minute şi costă 300 RON) 
  • DEKRA Complete (durează 60 de minute şi costă 400 RON)
  • DEKRA Safety (durează 90 de minute şi costă 500 RON)

„Piaţa de autoturisme rulate din România este una importantă, în creştere, motiv pentru care ne dorim să contribuim cu know-how-ul şi expertiza DEKRA la această dezvoltare accentuată. Evaluarea şi verificarea autoturismelor rulate se bazează pe o reputaţie internaţională, DEKRA fiind cel mai mare furnizor de servicii de evaluări și inspecții auto la nivel mondial, clienții noștri din România putând să beneficieze de o imagine completă, imparțială și credibilă privind starea autoturismului rulat pe care doresc să îl cumpere sau vândă”, a declarat Ionuţ Muntean, director executiv al DEKRA România, filială fondată în 2005.

Conform datelor deţinute de ACAROM (Asociaţia Constructorilor de Automobile din România), înmatriculările de autoturisme rulate în România au ajuns în august 2021 la cifra de 34.828 unităţi (+17.03 % faţă de august 2020). Iar în primele opt luni din 2021, nivelul înmatriculărilor de autoturisme rulate în România a atins nivelul de 270.016 unităţi (+11.82% faţă de perioada similară din 2020).

DEKRA a fost înființată în 1925 în Germania şi este cea mai mare organizație nelistată la bursă din lume din domeniul Testărilor, Inspecțiilor, Certificării și Trainingului, cu peste 45.000 de angajaţi în aproximativ 60 de țări din toate cele șase continente! În anul 2020, grupul DEKRA a generat venituri în valoare totală de peste 3 miliarde de euro, efectuând peste 27 milioane de inspecții și evaluări auto și fiind acreditată în peste 20 de țări ca și Autoritate de Certificare. 

Cmentariile sunt închise