Un tânăr şofer, reţinut pentru 72 de ore pentru că a lovit mortal un pieton în Anenii Noi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii au localizat și reținut astăzi un şofer care noaptea trecută ar fi provocat un accident rutier și a fugit de la fața locului. Tânărul în vârstă de 24 de ani, originar din raionul Anenii Noi, conducând un Mercedes-Benz prin satul Bulboaca din același raion, ar fi lovit un pieton care s-ar fi deplasat pe marginea carosabilului.

În urma impactului victima, un bărbat de 31 de ani, a decedat, iar șoferul a părăsit locul accidentului.
Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală.

În urma măsurilor investigativ-operative întreprinse, polițiștii au localizat și depistat automobilul avariat în urma celor întâmplate. Iar tânărul în cauză a fost reținut pentru 72 de ore.

În ultima perioadă, pe teritoriul Republicii Moldova au fost comise trei accidente rutiere cu decesul victimei și părăsirea locului, toți șoferii fiind depistați și reținuți.

Astfel, reamintim că, conform Regulamentului Circulației Rutiere pct.12 lit. c) și g) – „conducătorul de vehicul implicat într-un accident în traficul rutier este obligat să acorde primul ajutor, să cheme ambulanţa în cazul în care în accident au fost cauzate traumatisme persoanelor”…. și „să anunţe despre accident poliţia şi să rămână pe loc până la sosirea polițiștilor”.

Fiți responsabili!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/