Una dintre cele mai mari companii petroliere din ţară şi-a sistat activitatea. Motivul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Probabil aţi observat şi voi acest lucru în ultima perioadă de timp! Staţii din reţeaua Tirex Petrol nu activează, fiind închise! Şi nu, nu are loc vreo reparaţie în masă a acestora sau vreun rebranding. Sunt închise toate staţiile din toaţă ţara!

Adevărul este că Tirex Petrol S.A., succesorul istoric al primei companii petroliere moldovenești, ar fi pe cale de dispariţie!

Din informaţiile pe care am reuşit să le obţinem, aflaţi că această companie a intrat într-un proces de insolvabilitate, iar până pe 10 iunie urmează să-şi decidă viitorul! Toate staţiile din ţară sunt închise la momentul de faţă şi au fost golite de combustibil înainte de suspendarea activităţii.

Amintim că prin noțiunea procedură de insolvabilitate se înțelege procedura prin care debitorul intră, după o perioadă de observație, în procedură de restructurare sau în procedură a falimentului.

Conform ultimelor date, compania petrolieră are o reţea formată din peste 80 stații de alimentare cu carburanţi și cel puţin 800 de angajați.

Cmentariile sunt închise