(update) Primul Bentley Flying Spur First Edition l-a costat pe proprietar 700000 de euro

(update 25.07.2019) Bentley Motors a reuşit să vândă în cadrul unei licitaţii exclusive primul exemplar Bentley Flying Spur First Edition. Cei 700.000 de euro a fost redirecţionaţi în seara zilei de ieri, în cadrul unui eveniment organizat în Antibes, Franţa, în conturile Elton John AIDS Foundation. Proprietarul sedanului de lux a dorit să rămână în anonimat.

(19.07.2019) Premieră: Ediţia limitată Bentley Flying Spur First Edition

Bentley introduce prima ediţie limitată a proaspătului Bentley Flying Spur – First Edition. O serie de caracteristici complet exclusive se găsesc pe acest automobil spre deosebire de cel standard.

Maşina se va putea recunoaşte uşor printr-o serie de logouri cu drapelul Union Jack şi cifra “1” pe centru, o selecţie de embleme puse la dispoziţie pentru a fi brodate pe tetiere şi praguri personalizate la uşi. “La pachet” mai vine şi un set de jante din aliaj Mulliner Driving Specification de 22 de inci, dar şi mai multe dotări care sunt oferite opţional pe versiunea de bază.

Pentru a sărbători aniversarea de 100 de ani a Bentley și pentru a sprijini evenimentul în care va avea loc premiera publică a modelului, compania va oferi oportunitatea unică primului client de a-şi personaliza maşina aşa cum îşi doreşte prin intermediul serviciului exclusiv Co-Creation Luxury Service, pus la dispoziţia unui număr infim de oameni.

Un membru al echipei de design Bentley va lucra cu proprietarul, fie la sediul Bentley din Crewe, Anglia, fie în propria sa locuinţă, pentru a crea un cu adevărat personalizat Flying Spur dintr-o multitudine de opțiuni exterioare și interioare. Pentru primul proprietar al lui Flying Spur First Edition alegerile sunt practic nelimitate – de la culori unice pentru caroserie până la nuanţa dorită a tapiţeriei şi combinaţii alese de inserţii decorative în combinaţie cu cusături contrastante.

Primul exemplar va fi vândut printr-o licitaţie în organizată de Elton John AIDS Foundation în scopuri caritabile în cadrul unei gale. Ulterior, modelul va fi disponibil pentru a fi cumpărat doar un an de zile de la momentul startului producţiei, de la sfârşitul acestui an.

Vezi şi: (foto) Bentley introduce prima ediţie specială pentru noul Continental GT – First Edition

Cmentariile sunt închise