(video) 13 sunt Toyota Supra A80! Colecția de maşini a unui traficant de droguri se vinde acum prin licitații online

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

În SUA, chiar în acest moment, au loc o serie de licitații, inclusiv online, pentru o colecție de mașini care aparțineau anterior unui traficant de droguri. Detalii despre cui aparţineau şi ce s-a descoperit în garajul său am scris şi noi în 2020.

Pentru un total de 27 de automobile sportive există un interes sporit, mai ales că 13 dintre ele sunt Toyota Supra A80! Toate sunt într-o stare practic ideală!

Parcursul tuturor variază de la 13 la 199 de mii de kilometri, iar 10 dintre ele nu au nici 80 de mii parcurşi. În timp ce 12 au motoare turbo de 3.0 litri, un coupe dispune de un benzinar natural aspirat. Opt exemplare au cutie de viteze manuală.

Colecția include atât mașini stoc, cât și unele modificate. Pe lângă modelele Toyota Supra, urmează să se mai stabilească noi proprietari pentru cinci BMW M3 E46, două Honda S2000, două Mitsubishi Lancer Evolution cu tracţiune integrală, două Nissan 350Z, un BMW M4 F82, un BMW M3 E92 și o Acura Integra Type R.

Oferta inițială pentru fiecare mașină a fost de 5.000 de dolari, dar sumele oferite acum sunt mult mai mari. Cumpărătorii sunt dispuși să plătească cel mai mult pentru unele exemplare Supra. La momentul publicării acestui articol, o ofertă pentru o Supra Turbo ajunge la 155.000 de dolari!

Licitațiile se vor încheia pe 4 iunie 2022.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata