(video) 20 de exclusivităţi de la Pagani şi-au dat întâlnire în munţii Dolomiţi din Italia

Acum câteva zile în urmă, Ferrari a organizat un eveniment dedicat supercarurilor GTC4Lusso în munţii Dolomiţi, iar în cel mai recent pe serpantinele de acolo şi-au dat întâlnire proprietarii de maşini Pagani.

Toate automobilele adunate la un loc nu numai că sunt extrem de scumpe, ci şi sunt făcute la comandă. Caroseriile acestora conţin fibră de carbon în proporţie de peste 90%.

La eveniment a participat şi un exemplar foarte rar – Zonda 760 LM, care combină un supercar Zonda obişnuit cu nişte faruri unice şi asemănătoare cu cele de pe bolidul de curse Audi R18 Le Mans.

Supercarul are o caroserie din carbon, o gură de aerisire şi ventilare pe capotă şi acoperiş, un eleron şi un difuzor masiv. Alături de acesta mai stă un exemplar de culoare roşie şi un 760 VR Roadster.

pagani supercars

Sub capota fiecărei maşini stă un V12 natural aspirat de 7.3 litri volum, care dezvoltă 750 de CP.

Printre maşinile cu motoare “natural” au fost şi unele cu motoare turbo cum ar fi Pagani Huayra BC, cu al său V12 de 6.0 litri şi care dezvoltă 800 de cai.

Dacă Huayra BC costă 2.3 milioane de euro, atunci ce să mai spunem de Zonda 760.

Vezi şi: (foto/video) Premieră: Supercarul Pagani Huayra BC a fost numit în cinstea primului client al companiei

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/