(video) Un şofer, tras pe dreapta lângă Combinatul de Tutun. Pretenția polițistului şi ofertele propuse

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

„Bună seara, cu sărbătoarea, Poliţia de Patrulare!” Acestea au fost primele cuvinte ale unui inspector INSP, folosite și pe post de legitimare, după ce a tras pe dreapta un șofer care a intrat în nodul rutier de lângă Combinatul de Tutun, ieșind de pe strada Calea Basarabiei.

Polițistul ar fi observat că acest conducător nu a efectuat o oprire completă la indicatorul STOP, înainte de a intra în intersecție. Pentru această încălcare, șoferului i s-au făcut două oferte: fie amenda maximă, fie 25% din aceasta. Ultima însă, cu condiția că vina se recunoaşte.

După câteva minute de aşteptare, şoferul care a refuzat să-şi recunoască vina şi acceptând sancţiunea de 1.500 de lei, şi-a primit actele înapoi, fiind “iertat”, împreună cu o avertizare că data viitoare… nu mai scapă de amendă? Dar ce s-a întâmplat, a fost o lipsă de procese verbale sau de probe?

În paralel cu derularea imaginilor, calculaţi câte alte maşini trebuiau oprite pentru că au trecut pe lângă alte indicatoare STOP fără a opri!😃Unde e dreptatea?

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise