(video) Pe capotă, pe sub ferestrele Procuraturii şi MAI-ului! Isprava unor petrecăreți cu o maşină cu numere de Bulgaria

“Distracţii” incredibile înainte de culcare, dacă astfel de oameni mai pot dormi liniştit după asta. Pasageri dintr-un automobil Audi înmatriculat în Bulgaria au fost surprinși către miezul nopţii, în seara zilei de ieri, cum se aventurează chiar pe bulevardul central al capitalei.

Deşi au ajuns în văzul mai multor participanţi la trafic, indiferenţa totală faţă de cei din jur nu i-a putut opri din chef. Un urmăritor AutoBlog.MD, care ne-a trimis imaginile la adresa redacției, chiar s-a uimit de faptul că o tânără, adolescentă din câte se pare, a căzut de acord să urce pe capotă şi să-şi pună în pericol propria viaţă, ţinându-se cu o singură mână, iar cu alta acoperindu-şi faţa de ruşine, în timp ce şoferul ţinea cu o mână volanul, iar cu alta o cameră care o filma inclusiv pe aceasta!

Coincidenţă sau nu, însă la intersecţia cu strada Armenească, sub ferestrele MAI-ului, când automobilul a fost oprit la culoarea roşie, fata a coborât de pe caroserie şi a urcat pe bancheta din spate în doi timp şi trei mişcări (de frică să nu o vadă vreun poliţist?) De asemenea, martorul ocular ne-a comunicat că pasageri au fost văzuţi deplasându-se în portbagaj, fumând, iar conducătorul auto a ignorat de mai multe ori marcajele rutiere şi culorile semafoarelor.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

https://autoblog.md/accidentul-de-pe-bd-stefan-cel-mare-colt-cu-ismail-soferul-din-audi-si-a-recunoscut-vina/

https://autoblog.md/video-exclusiv-accidentul-de-pe-stefan-cel-mare-a-avut-loc-in-rezultatul-unui-pariu-invingatorul-castiga-50-de-euro/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/