(video) A decis să-şi cumpere un Lamborghini cu bancnote de un dolar doar! Vezi reacţia vânzătorului

Un american a decis să realizeze un experiment mai neobișnuit – achiziția unui supercar Lamborghini Huracan în numerar. Dar pentru a face cumpărătura mai intrigantă decât de obicei, el a adunat toată suma necesară exclusiv în bancnote de un dolar!

Autorul videoclipului susține că a visat să achiziționeze un Lamborghini încă din copilărie. Avea banii necesari în contul său bancar, plafonul fiind numită suma de 250.000 de dolari. Cu toate acestea, în calea achiziționării maşinii sportive au apărut simultan mai multe obstacole, legate anume de modalitatea de plată pe care a ales să o facă.

Cumpărătorul s-a văzut nevoit să meargă în mai multe bănci pentru a căuta toate bancnotele de un dolar necesare. Banca în care îşi are înregistrat contul personal pur şi simplu nu avea atâtea hârtii de valoare în stoc. După cum s-a dovedit, suma de 250.000 de dolari în bancnote a câte un dolar ocupă aproape întreg portbagajul unui Chevrolet Tahoe!

O reprezentanță auto care vinde maşini second-hand, în care vloggerul a găsit un Huracan care i se potrivea prin culoare, parcurs și preț (a reușit să negocieze până la $226.000), pur și simplu nu a acceptat plata cu un astfel de numerar. Ulterior, alte centre auto nu au putut oferi o ofertă adecvată.

Drept urmare, bărbatul s-a văzut nevoit să contacteze un vânzător privat, care propunea un Huracan de culoare albă în locul uneia verzi pe care şi-o dorea cel mai mult. În schimb, a reuşit să negocieze preţul final la 220.000 de dolari.

Vânzătorul a fost surprins în mod vizibil de o abordare atât de neobișnuită a cumpărării unei mașini scumpe, dar a fost totuși de acord să primească suma în cash, deși a insistat asupra participării unei bănci în calcule.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/